דימום חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

27/01/2014 | 11:07 | מאת: שרח

ליפני כשנה וחצי עשיתי צילומים בשיניים לבדיקה והיתגלתה לי דלקת בחניכיים תמיד סבלתי מהחניכיים ולא שיערתי שזו הדלקת הרופא שיניים שאיבחן לי את הבעיה. טען שזו דלקת שבאה בגנטיקה והסיכויי לצאת מימנה קלוש הוא טען שהדלקת תהיה לי תמיד ולכן אמר לי בשביל לשמר את המצב כדי שלא ידרדר עליי לעשות כל שלושה חודשים שיננית ועד היום אני עושה ...העיניין הוא בפעם האחרונה שהייתי אצל השיננית היא אמרה לי היות והמצב לא. הישתפר עליי לנסות להגיעה למומחה חניכיים מיותר לציין שאני סובלת בחניכיים מדימום רב וכל מיברשת הכי עדינה לחניכיים חולות לא עוזרת לי היא כואבת לי ואני מרגישה שהיא חותכת לי את החניכיים האם יש פיתרון למיברשת שהכי מתאימה אני גם מישתמשת במשחת הפרדונסטוק אני מיינת גם שאני מחליפה כל 3 חודשים גם מיברשת אשמח גם שתמליצו לי על רופא מומחה לחניכיים שייתן לי את התשובה המדויקת לבעיה שלי תודה ;)

27/01/2014 | 11:19 | מאת: שרח

ביקשתי שאני מעוניינת בהמלצה על מומחה לחניכיים שכחתי לציין שאני מאיזור המרכז גוש דן אשמח לתשובה

שרה שלום לצערי את לא מקבלת טיפול נכון לבעיה ממנה את סובלת, ולראיה הבעיה לא נפתרת ואף מחמירה. מן הראוי שתפני לרופא מומחה לרפואת חניכיים אשר יאבחן האם מדובר במחלת חניכיים וימליץ לך על אופן הטיפול המתאים למצבך. טיפולי שיננית תכופים טובים לתחזוקה אך אינם מהווים טיפול לעצירת מחלת חניכיים. צרפתי קישור לרשימת המומחים לרפואת חניכיים באתר האיגוד לרפואת חניכיים. הרשימה מחולקת לפי אזורים גיאוגרפיים: http://www.perio.org.il/%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%9d/ בהצלחה בטיפול ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים