דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

13/05/2012 | 01:40 | מאת: מושיקו

הלכתי לפירודנט ללא כול הפניה אלא על דעתי ומכייון שתמיד השיננית אומרת לי שיש לי דלקת וחוזרת לי האבנית תוך חודשיים. הפירודנט בתור התחלה קבע לי שלושה פגישות אנטנסיביות בהפרש של שבוע לשיננית שעובדת איתו.. האם טיפול זה מקובל? מה בדיוק אני אמור לעבור בשלושה טיפולים אלו?

מושיקו שלום מדבריך אני מבין כי רופא החניכיים התרשם כי הינך סובל ממחלת חניכיים והפנה אותך לטיפול של הצעות שורשים (ניקוי עמוק) הכולל סדרת מפגשים אצל שיננית במהלכם תעבור הדרכה מדוקדקת לגבי צחצוח והיגיינת הפה וכן תעבור ניקוי עמוק של שורשי השיניים להסרת המשקעים והחיידקים הגורמים לדלקת ומחלת החניכיים. טיפול זה מהווה את השלב הראשון במהלך טיפול החניכיים ובסופו על רופא החניכיים לבחון שוב את המצב ולהחליט על אופן הטיפול ההמשכי בהצלחה בטיפול ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים