שימוש במברשת שיניים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

24/01/2014 | 10:54 | מאת: ערן

שלום, חשבתי לקנות את מברשת השיניים החדשה של blizzident (אפשר לראות בגוגל). הייתי שמח לשמוע את דעתכם על המברשת הזו והאם לדעתכם שימוש במברשת שיניים מסוג זה אפקטיבית

ערן שלום איני מכיר את מברשת השיניים המדוברת. על סמך הפרסום של החברה נראה כי זו מברשת אשר מותאמת לצורת השיניים והפה שלך ומצחצחות את כל השיניים בו זמנית תוך 6 שניות. איני יודע מה רמת הטיחות של צחצוח כזה, גירוי להקאה במגע עם החיך, עובי הסיבים ודרגת קשיותם והבלאי שלהם. יתכן ומדובר במוצר מצויין, אך יש צורך לבחון אותה בצורה יסודית בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים