האמצעי לגילוי התנקבות הסינוס באזור השתלה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

19/01/2014 | 14:28 | מאת: גלית

שלום רב שאלתי מה ההרגשה הסובייקטיבית של התנקבות הסינוס באזור מושתל ומה האמצעי האובייקטיבי לגילוי?תודה

21/01/2014 | 17:54 | מאת: גלית

הצגתי שאלה ב/19.1 וטרם נתקבלה תשובה . אודה על מענה

גלית שלום בפריצה לסינוס בעת קידוח להחדרת שתל תרגישי שהסל יין המשמש לקירור המקדח זורם לחלל הסינוס ודרכו מגיע לאף. אך חור זה נסתם למעשה על ידי השתל לאחר מכן. תופעה שיכולה להופיע מאוחר יותר היא דימום מהאף. איחולי בריאות דר ערן גבאי

25/01/2014 | 19:47 | מאת: גלית

תודה דר ערן , אני התכוונתי להתנקבות לא בזמן הקידוח אלא התרחשות שמתפתחת לאחר מספר שנים. מה חשים וכיצד מאובחן? תודה רבה לך

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים