החניכיים שלי בהירות

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

17/01/2014 | 04:03 | מאת: אבי

3 שאלות 1 החניכיים שלי בהירות האם זה אומר שיש לי לדלקת חניכיים ? 2 לפני מספר שנים עשיתי כתר של מתכת חצי אצילה. יכול ליהיות שהמתכת חצי אצילה גורמת לדלקת החניכיים ? 3 איזה כתר לא גורם לדלקת חניכיים ?

תודה על פניתך. חניכיים בהירות לעומת אדומות כהות דווקא יכולות להעיד על מצב בריא. דלקת חניכיים סביב הכתר איננה נובעת בעיקר מגורמים הקשורים להגיינה סביב הכתר, התאמתו להכנה של השן ולמידת חדירתו לתוך החניכיים. ד"ר מאייר יניב

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים