האם דלקת חניכיים?

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

10/01/2014 | 14:46 | מאת: ארתור

שלום, הרופא שלי טוען שיש לי דלקת חניכיים, אך איני מרגיש בכאבים. האם זה אפשרי?

ארתור שלום. השאלה שאתה מעלה הינה נפוצה מאוד בקרב הציבור. התשובה מאוד פשוטה: דלקת חניכיים וגם מחלת חניכיים הינם תהליכים כרוניים אשר אינם מלווים בתחושת כאב. יחד עם זאת, זה שזה לא כואב לא אומר שלא נגרם נזק. ההפך הוא הנכון, הזנחה של דלקת חניכיים מתפתחת עם הזמן לכדי מחלת חניכיים אשר עלולה בסופו של דבר להביא לאובדן שיניים ולפגיעה קשה בעצם הלסת. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים