פירסינג בלשון ונסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

09/12/2013 | 13:17 | מאת: אלמוג

היי, יש לי פירסינג בלשון כבר לא מעט שנים, אבל לאחרונה הפחידו אותי כמה כאלה שספרו לי שהפירסינג עלול לגרום לנסיגת חניכיים. האם זה נכון? ואם כן, האם יש איך להימנע מכך, חוץ מלהוריד את הפירסינג?

אלמוג שלום אכן פירסינג בלשון וגם בשפה עלול לגרום לנסיגת חניכיים בעקבות טראומה לרקמת החניכיים. ישנם מספר מאמרים העוסקים בנושא אשר הדגימו נזק משמעותי. בעיה נוספת אשר מופיעה אצל בעלי פירסינג בלשון היא פגיעה בשיניים, סדקים ושברים באמייל השן וכן זיהומים. הפתרון הפשוט לבעיה הוא הסרת הפירסינג. בברכה דר ערן גבאי

11/12/2013 | 16:15 | מאת: אלמוג

אבל כזה שיאפשר לי לשמור גם על הפירסינג וגם על השיניים והחניכיים? תודה!

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים