הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

07/12/2013 | 11:34 | מאת: שירן

אני יכול להיות צריכה צריכה לעבור ניתוח הארכת כותרת עוד לא החליטו סופית , הרופאה שלי צריכה להתייעץ סופי אם המומחה , השאלה שלי באיזה שלב יודעים סופי האם אחרי המבנה , או אפילו אחרי הכתר הזמני ואם אני יצטרך האם הניתוח קשה ובמה זה כרוך אח"כ ?

תודה על פניתך. הארכת כותרת הינה הליך ניתוחי קצר ופשוט יחסחת שמטרתו להעניק לרופא המשקם כמות גדולה יותר של קירות שן בכדי שירכיב מבנה ו/או כתר. תופעות לוואי זניחות בברכה, דר מאייר

07/12/2013 | 13:28 | מאת: שירן

תודה. ומה לגבי מתי יודעים בוודאות אם צריך או לא , אחרי ששמים מבנה בשן. או אחרי כתר זמני בשן?

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים