צמיחת עצם

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

28/11/2013 | 11:12 | מאת: נועה

עקב ניתוח (שנעשה לפני מעל לעשור) לחילוץ שן שלא יצאה מן החניכיים, נפגעה העצם סביבה ונוצר כיס עמוק של כשמונה מילימטר. רופא השיניים שלי טוען כי הדרך היחידה לטפל בזה היא להשתיל במקום חומר שמעודד צמיחת עצם עם מעט עצם. הייתי שמחה לדעת אם יש אופציות נוספות למקרים כאלה? תודה.

נועה שלום בכדי להעריך את יכולת בניית העצם במקרה שאת מתארת ובחינת אופציות אחרות חלופיות עליך לפנות לייעוץ אצל רופא חניכיים אשר יבדוק ויעריך את המצב. כל מקרה הוא שונה ואין פתרונות קבועים לכל מקרה יש לבחון ולהחליט על אופן הטיפול על סמך קריטריונים ברורים אשר רופא מומחה ברפואת חניכיים בקיא בהם מתוקף הכשרתו. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים