נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

25/11/2013 | 12:11 | מאת: אריאל

שלום. אני סובל מנסיגת חניכיים שהולכת ומחמירה עם הגיל. מהם הגורמים להחמרה והאם יש משהו שניתן לעשות כדי לעצור את הנסיגה? תודה.

אריאל שלום מחלת חניכיים היא תהליך זיהומי חיידקי אשר פוגע במנגנון התאחיזה של השן. זהו תהליך כרוני אשר נמשך לאורך שנים רבות ובשלב מסוים עלול להביא לאובדן שיניים. בכדי לעצור את התהליך ההרסני עליך לפנות לבדיקה אצל רופא חניכיים אשר יאבחן ויקבע את תוכנית הטיפול המתאימה למצבך. חלק חשוב בטיפול הוא שינוי הרגלי ההיגיינה האורלית אשר משולב במהלך טיפול החניכיים, שינוי זה חיוני להצלחת הטיפול ושמירת תוצאותיו לאורך זמן. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים