פיסטולה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

19/11/2013 | 22:32 | מאת: נפתלי

יש לי דלקת בחניכיים מעל אחת השיניים. עברתי ניקוי עמוק וטיפולים בפריוצ'יפים, אבל עדיין יש שם בליטה שנקראת פיסטולה. המסקנה של הרופא המטפל היא שקיים סדק בשורש שאינו נראה בצילום ושצריך לעקור את השן. האם באמת זה הפתרון היחיד? בתודה נפתלי

נפתלי שלום ישנן מספר סיבות אפשריות להופעת פיסטולה: מחלת חניכיים, מזיהום שמקורו בטיפול השורש או במקרים פחות נפוצים, סדק בשורש. בכדי לאבחן באופן מדוייק עליך לפנות לבדיקה בצירוף הצילומים המתאימים לרופא מומחה לרפואת חניכיים או רופא מומחה לטיפולי שורש אשר יאבחן את מקור הזיהום והטיפול המתאים. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים