טיפול בחניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

17/11/2013 | 20:38 | מאת: ירח

שלום יש לי כיסים בחניכיים. האם מכשיר ניקוי כמו סילונית או אחר שפועל בפולסים של מים, יעילים לניקוי חניכיים.אם כן,מהי תדירות השימוש המומלצת

שלום רב טיפול בכיסים בחניכיים חייב להתבצע עי איש מקצוע, קרי רופא חניכיים מומחה, אשר יאבחן ויקבע את אופן הטיפול המתאים. שימוש באמצעים ביתיים כסילונית אינו מהווה תחליף לטיפול מקצועי אשר מטרתו לעצור את התקדמות מחלת החניכיים ואף לתקן את הנזקים שגרמה. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים