פציעת חניכיים בילדים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

13/11/2013 | 07:36 | מאת: בטי

כשבני בן ה-5 מצחצח שיניים, יש לו בזמן האחרון נטייה לצחצח כה חזק שהוא פוצע את החניכיים. ניסינו להסביר לו שיצחצח יותר בעדינות, אבל הוא אומר שככה הוא אוהב. למרות שהוא מאוד קשור למברשת שלו, החלפנו לו למברשת יותר רכה. יש משהו שאפשר לעשות? האם הוא עלול לגרום נזק בלתי הפיך לחניכיים?

ניתן להפחית עוצמת הצחצוח עי צחצוח ביד החלשה, שימוש במברשת רכה ושינוי המשחה בטעם אחר

13/11/2013 | 23:27 | מאת: יוסי

האם הדימום נובע מהסיבות שפירטת או מהסיבה לחרדה שלי הפחד מלוקמיה

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים