גולה קטנה בלחי שמאל למטה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

09/11/2013 | 13:12 | מאת: עינת

שלום, במהלך היום הבחנתי בגולה מאוד קטנה (0.5 ס"מ) שנמצאת בקו החניכיים התחתונות/ לסת תחתונה (ממש למטה בקו הלסת), שטחית לללסת שמאל וeinaeinattaקןמפנימית ללחי שמאל. הגולה לא כואבת כאשר אני נוגעת בה. קראתי כל מיני דברים על זיהומים... האם יש קשר? תודה, עינת

ענית שלום נגע מעוגל תפוח בחניכיים מהווה בדכ ניקוז למוגלה שמקורו בזיהום בתעלת השורש או בכיס עמוק בחניכיים. עליך לפנות בהקדם לרופא שיניים לבדיקה ואבחון. כדאי למהר עם הטיפול בשל הטבע ההרסני של נגעים מסוג זה אשר פוגעים בעצם התומכת בשן בצורה קשה. שבוע טוב דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים