נסיגת חניכיים?

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

31/10/2013 | 14:51 | מאת: אשר

שלום. בביקור האחרון אצל רופא השיניים הוא אמר משהו על נסיכת חניכיים אבל לא הסביר במה דברים אמורים. האם תוכל להסביר מה זה בדיוק ולהגיד לי אם אני אמור לעשות משהו בנושא?

אשר שלום נסיגת חניכיים הינה תוצאה של פגיעה במנגנון תאחיזת השן. זהו ביטוי למעשה של מחלת חניכיים אשר גורמת לאובדן העצם סביב שורשי השיניים ובסופו של דבר לאובדן השיניים, בהעדר תמיכה לשן. אני ממליץ לך לפנות לבדיקה וטיפול אצל רופא חניכיים במטרה לעצור את התהליך ההרסני. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים