גשר עם דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

21/10/2013 | 16:51 | מאת: אורלי

אני מעוניינת לעשות גשר בשיניים אך נאמר לי שזה יכול לסכן את השיניים שלי מכיוון שיש לי דלקת חניכיים האם זה אומר שלא אוכל לעשות אף פעם גשר? ואם כן איך זה יסתדר עם הדלקת? זה מדאיג אותי כי אני מפחדת שאם אני אעשה גשר זה יפגע בשיניים שלי.

תודה רבה על פניתך. יישור שיניים הינו טיפול שבמהלכו מזיזים שיניים על מנת לימור רציפות של קשתות השיניים לקבלת מראה אסתטי. על מנת ששיניים יוכלו לעבור טיפול שכזה יש להבטיח שהרקלות שמחזיקות את השן ( חניכיים ועצם) בריאות. ללא הבטחת בריאותן עלול טיפול יישור השיניים לגרום לנזק בלתי הפיך. בכדי שתוכלי לעבור את התהליך יש לפנות לרופא מומחה לרפואת חניכיים לבדיקת חניכיים מקיפה. כמו כן, במהלך הטיפול האורתודונטי חשוב להבטיח שהרקמות בריאות עי ניקוי קפדני בבית וביקורים תקופתיים אצל השיננית.

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים