ריח רע

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

20/10/2013 | 17:53 | מאת: א

שלום, אני עובר טיפולים באנטיביוטיקה בחיידק שהתגלה לי בריאות, לאחרונה יש לי ריח חריף של עששת/דלקת, בדק אותי רופא שיניים ולא מצא סיבה רצינית האם זה כתוצאה מהאנטיביוטיקה? (אני לוקח כמות גדולה של אנטיביוטיקה) בתודה א

שלום רב ברוב המקרים ריח פה אכן מקורו בחיידקים מחלל הפה. קיימים מקרים של ריח שמקורו במערכת העיכול או מערכת הנשימה. לנוכח הזיהום הריאתי והאנטיביוטיקה שאתה נוטל ייתכן שמקור הריח הוא מהריאות. לאחר שתחלים מהזיהום הריאתי ובמידה והריח לא יעלם פנה לרופא חניכיים לבירור מקור הריח איחולי בריאות דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים