נסיגת חניכיים -יש דרך להחזיר למראה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

19/10/2013 | 20:28 | מאת: אלעד

הטבעי? ואם לא- מה הטיפול שיביא לתוצאה הכי קרובה לכך? תודה רבה!

אלעד שלום באופן העקרוני ניתן לתקן את נזקי נסיגת החניכיים. לצורך כך על רופא החניכיים להעריך את חומרת הנסיגה והגורמים לה. במידה והקריטריונים מתאימים ניתן לבצע השתלת חניכיים לכיסוי השורשים החשופים. את הטכניקה בה יעשה רופא החניכיים שימוש הוא יבחר לפי מכלול שיקולים בהתאם להערכת המצב הקלינית. בכל מקרה השלב הראשון בטיפול הוא מנעתי להפסקת הרגלים וגורמים אשר עלולים לגרום לנסיגת חניכיים. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים