Primary endodontic lesion with secondar periodonta

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

09/04/2012 | 14:02 | מאת: זאב

הובחנתי אצל מומחה ב primary ondodontic lesion with secondary periondontic involvement הוא המליץ על עקירת שן, אינני מעונין בעקירה. אני מבין שרצוי לעבוד בצמוד עם פריודנט ואודונט במקביל על מנת לוודא שהטפול יהיה מוצלח. אני באזור הקריות,. האם תוכל ליעץ לי בנידון? תודה.

זאב שלום, האבחנה שקיבלת לגבי השן היא למעשה תיאור מצב שבו תהליך הזיהום החל מהשן, עבר את קצה השורש אל עבר החניכיים ועל כן הוא מערב 2 דיסיפלינות: אנדו (שורש) ופריו (חניכיים). אינני יודע מה מצב השן ומהו הסיכוי להצלתה. תוכל לפנות למרפאתנו לקבל יעוץ. הטלפון הינו: 04-8733337 בהצלחה ד"ר מאייר

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים