ניתוח הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

18/10/2013 | 16:07 | מאת: שירה

שלום רב שולחים אותי כנראה לניתוח להארכת כותרת רציתי לשאול מה זה? מה בדיוק עושים ולמה צריך ולא מסתפקים רק בכתר? ומה מבחינת כאבים ביום הניתוח ולאחריו וכמה זמן בערך השיקום אח"כ עד להשלמת הכתר?

שירה שלום ותודה רבה על פניתך. ניתוח הארכת כותרת הינו הליך כירורגי קצר שבו מסירים רצועת חניכיים סביב השן על מנת לאפשר הושבה טובה יותר של הכתר על השן. ההליך מבוצע בדרכ עי רופא מומחה לרפואת חניכיים, זמן ההחלמה קצר. בדרכ ניתן להמשיך בשיקום השן כחודש וחצי לאחר הניתוח דר מאייר, מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים