תיקון מתאר חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

14/10/2013 | 09:16 | מאת: רווית

אני סובלת מנסיגת חניכיים, ולאחרונה שמעתי שיש הליך שנקרא "תיקון מתאר החניכיים". האם הליך זה כואב? במה הוא כרוך? ומהם סיכויי ההצלחה שלו?

רווית שלום אכן קיימות פרוצדורות כירורגיות אותן מבצעים רופאי חניכיים אשר משמשות לתיקון מתאר החניכיים. פרוצדורות אלה הינן עדינות במיוחד ומצריכות הכשרה מתאימה, מיומנות כירורגית גבוהה ודיוק רב. לצורך הצלחתן על רופא החניכיים לבדוק האם המקרה שלך עומד בקריטריונים מתאימים לביצוע תיקון מתאר החניכיים וכן לבחור את הטכניקה הכירורגית המתאימה למקרה. כמו כן יש לטפל ולנטרל את הגורם הבסיסי שהביא למצב המתבטא בנסיגה. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים