שואלת שוב כי זה נדחק למטה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

12/10/2013 | 19:05 | מאת: מאיה

בהמשך לתשובתך בנוגע לנסיגת חניכיים וסד לילה, גיליתי שסד הלילה שלי עולה על החניכיים ודוחק אותם למעלה. עכשיו גזרתי את הסד שיגיע רק לאמצע השיניים. יכול להיות שזה מה שגרם לנסיגת החניכיים? והאם יש מצב שהם יחזרו בחזרה כשהסד כבר לא מפריע להם? תודה.

מאיה שלום הסד לא אמור לדחוק את החניכיים או לגעת בהן. פני לרופא השיניים כדי שיקצרו בהקדם. לצערי החניכיים לא יחזרו לקדמותם, אם כי יתכן שיפור קל בלבד של עד מילימטר. בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים