דימום

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

02/10/2013 | 18:06 | מאת: דינה

שלום לרופא לי יש בפה שתלים וגשר מתחת לגשר יש לי דימום חזק שמופיע רק במשך הלילה . ביום אין דימום אני מקפידה לנקות טוב אם קסמים ולצחצח אחרי כל ארוחה מה יכולה להיות התופעה שאני קמה עם פה מלא דם תודה

דינה שלום הדימום שאת מתארת מקורו בדלקת חניכיים סביב השתלים. מצב זה עלול להתפתח לכדי אובדן עצם סביב השתלים, בעיה שהופכת יותר ויותר שכיחה בימינו. פני לבדיקה וטיפול אצל רופא מומחה לרפואת חניכיים. בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים