בליטה בפה בצבא לבן עם נקודה אדומה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

26/08/2013 | 10:42 | מאת: עדן

שלום אני בן 20, לא שותה ולא מעשן, עישנתי נרגילה כמה פעמיים בחיי ואני בשבועיים האחרונים מוטרד מאוד מבליטה בצבע לבן עם נקודה אדומה שיצא לי על החניכיים, הבליטה היא גדולה אך לא כואבת. במשך שבועיים ניסיתי לטפל בזה באמצעות משכה לטיפול באפתות אך ללא הועיל. במשך שבועיים גיררתי מים עם מלח, לימון. הבליטה את האמת ירדה טיפה בגודל אך היא עדיין גדולה .. איך אני מטפל בזה? האם יש לי סיבה להיות מודאג? האם מדובר באפטה או זה יכול להיות משו אחר? תודה

עדן שלום על סמך התיאור שלך יתכן ומדובר במורסה המכילה מוגלה (ולכן הנקודה הלבנה). זהו מצב המצריך טיפול עי רופא. שטיפות ותרופות סבתא לא יביאו לפתרון המצב. פנה לרופא השיניים לבדיקה וטיפול מתאים, בכל מקרה על תזניח את המצב. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים