דלקת חניכיים?

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

04/08/2013 | 15:54 | מאת: אהובה

בזמן האחרון נדמה לי שהחניכיים שלי מעל אחת השיניים הקדמיות "בורחות" כלפי מעלה. השן חשופה יותר משיניים אחרות. האם מדובר בדלקת? רופא השיניים שלי טען שאין מה לעשות. האם הוא צודק?

אהובה שלום התופעה אותה את מתארת של נסיגת חניכיים יכולה לנבוע ממספר גורמים אפשריים: 1. מחלת חניכיים. 2. צחצוח אגרסיבי. 3. פגיעה במנגנון תאחיזת השן בשל מיקום הכתר עמוק מדי מתחת לחניכיים ובעקבות כך נוצרת ספיגה של העצם סביב השן ושולי הכתר נחשפים. עליך לפנות לרופא חניכיים אשר יאבחן את הגורם לנסיגה ויוכל להציע לך טיפול מתאים . בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים