הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

14/07/2013 | 16:43 | מאת: מאור

אני רוצה להלבין את השיניים בהלבנה ביתית. יש לי נסיגה בחניכיים שהתחילה לי לפני קצת פחות משנה אבל אני חושב שהיא נעצרה. הפעם האחרונה שהייתי אצל רופא שיניים הייתה לפני 3 חודשים. האם אני יכול לעשות את ההלבנה הביתית למרות הנסיגה?

מאור שלום באופן כללי, ועל אחת כמה וכמה במקרים של נסיגת חניכיים אני ממליץ על ביצוע הלבנת שיניים תחת השגחת רופא שיניים. במקרה של נסיגת חניכיים כדאי להיבדק אצל רופא חניכיים אשר יעריך את חומרת הבעיה וימליץ אם כדאי לבצע בכלל הלבנה. בהצלחה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים