נסיגה אחרי ישור שיניים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

08/07/2013 | 14:56 | מאת: אורין

עברתי יישור שיניים ובלילה אני עדיין שמה פלטה. אני שמתי לב שהשיניים שלי יותר חשופות ממה שהם היו קודם רואים יותר את השן והיא יותר גדולה. האם ליישור שיניים יש השפעה על נסיגה של החניכיים?

אורין שלום נסיגת החניכיים שאת מתארת בעקבות טיפול אורתודונטי הינה תופעה נפוצה למדי בעיקר במקרים של הרחבת הלסת ותנועה של השיניים לכיוון בוקאלי (כיוון הלחי והשפה). במידה והדבר מפריע לך מבחינה אסתטית, רגישות או התפתחות עששת בשורש השן פני לרופא חניכיים אשר יעריך את המצב וייעץ לך האם קיים צורך בטיפול כלשהו לתיקון המצב. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים