שאלה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

17/05/2013 | 16:06 | מאת: לימור

אני סובלת כבר שנים מדלקת חניכיים לאחרונה רכשתי את ה"סילונית" השאלה היא אם זה תקין שבזמן השימוש החניכיים מדממות באופן מסיבי

לימור שלום. אני למד משאלתך שאת סובלת מדלקת חניכיים מזה תקופה ארוכה ואת מחפשת פיתרון. האמת היא שהפיתרון פשוט מאוד, בכדי להפטר מהדלקת יש צורך בשיפור טכניקת הצחצוח וכך תוך שבוע- שבועיים כבר תרגישי הטבה משמעותית והדימום יפסק. לצורך כך עליך לקבל הדרכה משיננית אשר תתאים לך מכשור מתאים לצחצוח ותסביר לך כיצד להשתמש בו. בעיה נוספת שיכולה להווצר כתוצאה מדלקת חניכיים היא התפתחות של מחלת חניכיים, אשר מחייבת טיפול נרחב יותר. לצורך אבחון מצב החניכיים שלך אני ממליץ לך לפנות לרופא חניכיים שימליץ לך גם על הטיפול המתאים לך. בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים