כתר חדש?

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

12/05/2013 | 17:37 | מאת: יובל

באיזור כתר שעשו לי לפני שנה יש לי מה שנראה כמו נסיגת חניכיים. האם כדי לטפל בנסיגה יהיה צורך להתקין כתר חדש?

יובל שלום התופעה שאתה מתאר של נסיגת החניכיים סביב כתר הינה נפוצה ונראית גם בכתרים חדשים. הגורמים לכך הם רבים. החלפת הכתר אינה תמיד הפתרון בשל כך שתתכן אותה תופעה גם בכתר החדש לאחר פרק זמן מסויים. עליך לפנות לרופא חניכיים להערכת הסיבות לנסיגה והתאמת הטיפול, יתכן וביכולתו לפתור הבעיה ללא החלפת הכתר או למצוא את הגורם לנסיגה ולטפל בו למניעת החמרה או חזרה של התהליך בכתר חדש. בברכת חג שמח דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים