דלקת חניכיים חריפה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

25/04/2013 | 18:59 | מאת: עדי

רופאת השיניים אבחנה כי יש לי דלקת חניכיים חריפה- הן מדממות צבען ורוד עז ומבריקות.ניתנו לי גם קפסולות הקסיקפרון. התחלתי להקפיד על צחצוח חוט דנטלי ומי פה.בימים האחרונים שמתי לב כי איזור השיניים התחתונות האחוריות מאד כואבות במגע במיוחד בלעיסה ומתחת לשן אחת עם כתר מעליה החניכיים קיבלו החניכיים גוון סגלגל כמו מלחץ. האם זה כתוצאה מהדלקת והלעיסה רק מחריפה זאת?האם מסוכן? מה מומלץ לעשות להקלה?

תודה רבה על פניתך. אני ממליץ בכל הנוגע לדלקת חניכיים לפנות למומחה לרפואת חניכיים בכדי לקבל את הבדיקה והייעוץ המתאים עבורך בברכה, דר יניב מאייר

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים