מחלת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

23/04/2013 | 15:53 | מאת: נורית

שלום רב, השאלה לגבי בעלי, סובל מבעיות חניכיים (די הזניח את הטיפול) רופא השיניים אמר לו שעליו לעקור את כל השיניים לפני שיטפלו לו בחניכיים, ולאחר מכן יצטרך לעשות תותבות ושתלים. אני מעונינת שיקבל חוות דעת נוספת לפני החלטה כל כך קריטית. האם פאשרי לקבל המלצה לפריודונוט מומלץ באיזור המרכז?

נורית שלום אוכל להפנות אותך לאתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה ואוסטאואינטגרציה בו קיימת רשימה של כל המומחים בתחום לפי איזורים גיאוגרפים. www.perio.org.il בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים