נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

18/03/2012 | 09:40 | מאת: יפית

יש לי נסיגת חניכיים. לכן אני משתדלת להקפיד על צחצוח שיניים במברשת חשמלית וללכת לשיננית כל רבעון. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות בכדי למנוע החמרה?

יפית שלום נראה כי את אכן בעלת מודעות ומקפידה לשמור על בריאות החניכיים שלך. אבל ישנו דבר אחד נוסף שאת יכולה לעשות שלא פירטת בשאלתך: בדיקה תקופתית אצל רופא החניכיים אשר יעריך את מצבך ובמידה ויגלה סימנים לחזרת המחלה יתן לך את הטיפול המתאים. המשיכי כך ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים