בלוטה לבנה על החניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

18/03/2012 | 09:39 | מאת: נחום

שלום ד"ר מאייר, הופיע לי על החניכיים בלוטה לבנה שבאה והולכת. מה זה אומר?

נחום שלום, תודה רבה על פנייתך. על מנת לאבחן באופן מקצועי יש לבצע בדיקה קלינית ע?י רופא. אולם, בהרבה מקרים הופעה והעלמות של נקודה לבנה בחניכיים יכולה להעיד על תהליך זיהומי דלקתי שמתרחש מתחת לחניכיים ומתנקז דרכם. התופעה קיימת בעיקר באיזור שקיימת שן שעברה טיפול שורש או כזו שמיועדת לעבור טיפול שורש. אני ממליץ שתבדק ע?י רופא שיניים.

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים