פצעים בפה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

21/01/2013 | 18:46 | מאת: יעל

שלום, בזמן האחרון שמתי לב לזה שיש לי פצעים שטוחים אדומים ושורפים בפה. זה מגיע כולל לשפתיים והבעיה היא שזה אזור רטוב לכן מהר מאוד פצע חדש מתבהר וקשה לראות אותו ולכן אני לא יכולה ללכת לרופאים שיטפלו בעניין הזה. הפצעים בגודל 5 מ"מ שטוחים אדומים מאוד כמו פציעה מה שמוזר גם שיש מין פצעים בשפה ממש כמו חתכים שנגרמים מעצמם וממש זה יכול להתבטא בשריטות, חתכים קטנים.. שאלתי היא מה לדעתך פצעים אלו? והאם ישארו צלקות? אשמח לקבל את תגובתך המקצועית.

21/01/2013 | 20:37 | מאת: יעל

גם שמתי לב שהפצע הופך ללבן אחרי ששטפתי במים.. יכול להיות שזאת צלקת?

יעל שלום עליך לפנות לבדיקה אצל רופא שיניים, רצוי מומחה לרפואת הפה. בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים