רגישות בחניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

18/03/2012 | 09:38 | מאת: זוהר

בימים האחרונים אני סובלת מרגישות בחניכיים במקום מסויים. לא היו לי שם בעיות בעבר. מה יכולה להיו הסיבה לכך? והאם כדאי לבדוק את זה?

זוהר שלום לצערי קשה להבין מדבריך מה בדיוק סוג הרגישות המדובר. תתכן רגישות לקור ומגע בצוואר השן או לחילופין רגישות של החניכיים עצמן כתוצאה מפגיעה מכאנית ודלקת במנגנון התאחיזה של השן ואף קיימות אופציות נוספות כאבססים ממקורות שונים או נגעים בחניכיים. בכל מקרה כדאי לבדוק את זה אני ממליץ לך לפנות לרופא השיניים שלך לבדיקה בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים