כאבים בגלל כתר

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

07/01/2013 | 15:41 | מאת: אנה

אני סובלת מדלקת חניכיים כרונית כבר כמה שנים, ולאחרונה אחרי טיפול אצל השיננית, היא אינה עוברת גם אחרי צחצוח יסודי ושטיפה קבועה במי פה. מה יכולות להיות הסיבות לכך?

אנה שלום על סמך דברייך אני מתרשם כי את סובלת מדלקת חניכיים לאורך שנים רבות. מצבים מסוג זה עלולים להחמיר לכדי מצב של מחלת חניכיים. מחלת חניכיים מצריכה טיפול ע"י מומחה חניכיים מעבר לטיפולי השיננית הרגילים וחוסר טיפול מתאים עלול להביא לאובדן שיניים. אני ממליץ לך לפנות ןלהבדק אצל מומחה חניכיים בהקדם בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים