כתם בסנטר

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

15/11/2012 | 22:01 | מאת: רונית

ערב טוב דר איזור הסנטר קיבל כתם שנראה כמו שטף דם ללא טיפול שיניים , או כאב כלשהוא , רק גירוי מקומי ? + קילוף העור באזור הסנטר בפרט אחרי גילוח .ישסכרת מטופלת באינסולין +קורטיזון לטיפול סרקוד בריאות למי לפנות או מה זה יכול להיות

רונית שלום הרקע הסכרתי והטיפול בסטרואידים יכולים להסביר תופעות כפי שאת מתארת על גבי העור. אך עליך לפנות למומחה המתאים לנושא זה, הרופא האחראי עליך מבחינת איזון הסוכרת ומינון הסטרואידים כדי שיחווה דעתו. בברכת בריאות טובה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים