מברשת שיניים מדיום

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

05/11/2012 | 14:58 | מאת: שיר

שלום, בשבוע האחרון נראה שהשיניים הקידמיות שלי ארוכות מתמיד ואני מניחה שזו התחלה של נסיגת חניכיים. אני לא משתמשת במברשת שיניים רכה אלא medium. האם הנסיגה נובעת משימוש במברשת שיניים מהסוג שאני משתמשת בו?

שיר שלום ותודה על פנייתך ישנם מס גורמים אשר עלולים לגרום לנסיגת חניכיים. העיקריים הם צחצוח אגרסיבי עם מברשת קשה מדי ומחלת חניכיים. בכדי לקבוע מה הגורם במקרה שלך עליך להבדק עי רופא חניכיים במטרה לקבוע האם מדובר במחלת חניכיים או צחצוח לא נכון ולהדריך אותך ולטפל בהתאם לעצירת התהליך. בהצלחה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים