שיננית והיגינת מכשירים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

07/03/2017 | 16:54 | מאת: היגינת המכשירים ושיננית

האם זה קריטי מצב ההגינה של המכשירים במירפאה כדי לקבל טיפול אצל שיננית? שואלת כי מיתלבטת אם לבצע טיפול במירפאות שדרך הקופ"ח ושם המכשירים לא חדישים ולא היגינים תודה

ההחלטה של האם לבצע את הטיפול בקופ"ח או לא צריכה להתבסס על שיקול של מי מטפל בך, מה הכשרתו ונסיונו. בקופ"ח יש תנאי עיקור מכשירים מחמירים והם תחת בקרה של משרד הבריאות. בברכה, ד"ר יניב מאייר

22/03/2017 | 17:01 | מאת: חוה

כן ראיתי איך הרופא מנהל שם מקפיד על ההיגינה של הכפפות נוגע בכל דבר אפשרי איתם כולל הגירוד בראשו כשמיסתובב במרפאה ולא מחליף את הכפפות כשמטפל במטופלים. והמכשירים לא ניראים הגיניים בימיוחד ומאד ישנים לעומת מרפאות פרטיות אז באמת האם ליסמוך על מי שמטפל בקופות חולים?! אני לא בטוחה שכדאי. ואתה באמת מצפה ממני לתת אמון במישרד הבריאות חחח הצחקתה אותי....

22/03/2017 | 17:04 | מאת: חוה

שחכתי להוסיף תודה

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים