דלקת

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

12/08/2012 | 16:54 | מאת: חנוך

שלום ב-4 חודשים האחרונים אני קם מהשינה עם טעם רע בפה כשאני מצחצח שיניים יורד לי דם. יש לי דלקת חניכיים שלא עוברת. עשיתי ניקוי שיניים ואני משתמש במי שטיפה קורסודיל. כל מה שאני מנסה לא עוזר. הרופא לא מוצא מה הבעיה אחרי שעשה לי צילום. מה אני עוד יכול לעשות כדי שזה יעבור. ממה זה נגרם?

חנוך שלום המצב אותו אתה מתאר תואם מאפיינים של דלקת חניכיים סוערת. הגורם המרכזי לדלקת החניכיים הינו הצטברת חיידקים על פני שטח השן והחניכיים הצמודים לשן. דלקת חניכיים ניתנת לטיפול ע"י הסרת הפלאק באופן מכאני בצחצוח. אני ממליץ לך לפנות לרופא חניכיים צשיעריך את מצבך ויקבע את תוכנית הטיפול בהתאם. עם טיפול נכון תרגיש בשיפור ניכר כבר לאחר שבוע. בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים