התאוששות וסיבוכים בעקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

09/11/2017 | 09:21 | מאת: אסף

בתחילת שבוע הבא אני אמור לעבור עקירה כירורגית של שן בינה בלסת תחתונה (אני בן 26), חברי מספרים לי סיפורי בלהות על התאוששות קשה וסיבוכים, ושאקח בחשבון כמה ימי חופש, האם תמיד עקירה כירורגית היא עם התאוששות קשה? גם הרופא שיניים הראה לי טופס החתמה שבו אני יודע שעלולים להיות כל מיני סיבוכים מה שבכלל הוסיף לחרדה שלי. איך ההחלמה מעקירה שכזו (וזו רק שן אחת מתוך ארבעה שאצטרך כנראה לעקור). תודה!

שלום, השאלה שלך צריכה להיות מופנית למומחה בתחום כירורגיית פה ולסת, לא מומחה לשיקום הפה. אבל בגדול, אני מניח שאם תפנה לטיפול אצל מומחה/מומחית בתחום כירורגיית פה ולסת, הסיכוי לסיבוכים יהיה משמעותית נמוך יותר. אבל, כאמור - מידע ספציפי צריך יכול להנתן רק לאחר בדיקה והערכה עם CT ע"י מומחה/ית בתחום כירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה