שאלה נא עזרתך!!

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

20/08/2013 | 21:39 | מאת: סול

שלום רב אני בת 32 בריאה אין לחץ דם אין סכרת אין שומנים הכל בסדר חוץ מבקע סרעפתי קטן , מזה כמה ימים מרגישה דקירות ולפעמים כאבים בחזה ( אמצע הזה והצד השמאלי)ושריפה האם זה מהבקע או שייתכן קשר ללב חלילה ??? אציין כי אני לוקחת לנטון מידי יום היה שבוע ששכחתי את התרופה ואכלתי מידי בוקר ביצה קשה ובמהלך היום אוכל שיש בו עדשים וכו'.. לאחר מכן החלו הדקירות .. האם זה מהאוכל והבקע ? או שעליי לעבור בדיקות מאמץ למשל? אציין עשיתי אקו לב היה תקין .... ממש לחוצה ולא רוצה לעשות בדיקות מיותרות אודה לעזרה שלכם

לא ניראה לי שתלונות שלך קשורות לבעיה לבבית. בכל זאת מומלץ לפנות לרפוא להערכה.

מנהל פורום מחלות לב והריון