Svt בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

30/07/2013 | 14:07 | מאת: דנה

הי אני בהריון בשבוע 12 סובלת מהתקפי svt מאז שהייתי ילדה. בהריונות לא מצליחה לעצור לבד את ההתקפים ונזקקת לטיפול באדנוזין. זה קרה פעם 1 בהריון ראשון, לא קרה בדשני ואתמול קרה פעם ראשונה בהריון שלישי. יש איזשהי דרך למנוע את ההתקפים בהריון? האם כדאי לבטל חופשה ביוון מחשש שזה יקרה שוב? יש לציין שיש לי גם לחץ דם נמוך שיורד עוד יותר בזמן ההתקף

למניעת אירועי SVT ניתן לקחת תרופות מסוג חוסמי בטה. מותר לקחת אותן בזמן הריון.

מנהל פורום מחלות לב והריון