סינטור או בדיקות אחרות

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

11/09/2012 | 20:33 | מאת: צבי

שלום אני בן 74 ועברתי לפני שלוש שנים סינוטר בו הותקנו לי שני סטנדים ועוד בלון . מאז אני מרגיש טוב עוסק בספורט (שחייה +כושר ) לוקח אספרין אחד וLAPITOR 20MG ליום לצורך הורדת הכולסטרול הרע מתחת ל70 .אין לי מחלות נוספות . מבקש לדעת מה עדיף לבצע בעוד חצי שנה סינטור לצורך ביקורת או לבצע בדיקת AKG תחת מאמץ +מיפוי לב .ברור לי שסינוטר מבטיח לי תוצאות אמינות מאד אבל בסינטור יש סיכון -מה לדעתך עדיף במקרה זה .

שלום, אין צורך בצינתור כלילי חוזר. מספיק לבצע מבחן מאמץ. במידה ומבחן מאמץ יהיה תקין אין צורך בבדיקות נוספות.

מנהל פורום מחלות לב והריון