הולטר לב דופק מהיר בגבול העליון של הנורמה

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

02/09/2019 | 17:10 | מאת: רנא

היי. עשיתי לפני כשבועיים בדיקת הולטר לב כי לפעמים מרכישה דופק מהיר ועייפות. אני בת 33 סובלת מאלרגיה שמתבטאת לפעמים באסתמה אני לוקחת משאף פעם בשבועיים לפעמים יותר משבועיים. לפי הבדיקה התברר שקוצב לב תקין אך הדופק הוא טיפ טיפה מהיר בגבול העליון של הנורמה רופא משפחה אמר לי שאין כל כך מה לדאוג ורק בנתיים לבצע פעילות גופנית. אז האם באמת אין מה לדאוג??? זה מפחיד אותי האם זה נורמלי בגיל שלי???

עליה קלה בדופק קשורה בדרך כלל למצב הריון ולששימוש במשאפים. לא ניראה שישנה סיבה לדאגה

מנהל פורום מחלות לב והריון