מסתם דו צניפי בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

30/04/2015 | 21:56 | מאת: הריונית

אני בת 30, לפני כשנה אובחן אצלי מסתם דו צניפי עקב כאבים בחזה. באקו לב במאמץ הגעתי לדופק מטרה מהר מאוד- 2.30 דקות. בבדיקה עצמה לא נראו דליפות. אני רזה אך לא מתעמלת. האם יש סכנה כלשהי בהריון או בלידה? כעת בשבוע 22 ומתחילה לחשוש מהמאמץ הלבבי לקראת סוף ההריון והלידה. תודה מראש

מסתם אאורטלי דו עלי ללא הצרות או דליפה אינו מהווה שום סיכון בהריון ולידה

23/05/2015 | 10:05 | מאת: הריונית

תודה רבה על התשובה. במסתם הצניפי אין היצרות אבל יש היצרות קלה במסתם אחר (לא זוכרת את שמו, הרופא אמר שזה שכיח יחד). הוא אישר לי פעילות ספורטיבית. האם זה משנה משהו?

מנהל פורום מחלות לב והריון