ד"ר סרגיי שלום רב.

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

04/02/2012 | 11:02 | מאת: נתנאל ישראלי

אבי עבר מעקפים לפני קמת יותר משנה. כבערך חודשיים לאחר מכן עבד עוד 2 צינתורים. הכאבים לא פוסקים מאז ורוב הזמן הוא אינו מתפקד. כל הגורמים המעורבים מאז טוענים שצריך לתת לזה זמן מאחר וכל הבדיקות יוצאות תקינות,והם לא מזהים שום בעיה. אשמח לעצה.פגישה.המלצה. תודה. ברכות,ושבת שלום.

שלום , נתנאל. לכאבים אחרי ניתוח מעקפים ישנן סיבות שונות.ברוב המקרים מדובר בכאבים קשורים לפתיחת חזה ופצע ניתוחי. בחלק של המקרים סבית הכאבים הינה בעיה באחד ממעקפים. על מנת להגיע למסכנה על טיב הכאבים ולתת המלצות צריך לעיין בדוח ניתוח מעקפים, בדוחות צינתור שנעשו לאחר מכן וגם לבדוק את המטופל. במידה ותהיה מעוניין להבדק אצלי תיצור איתי קשר

מנהל פורום מחלות לב והריון