פתרון?

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

27/06/2012 | 13:33 | מאת: דנה

לום, שמי דנה בת 32. בגיל ההתבגרות (מה שזכור לי)אובחנו אצלי שחלות פוליציסטיות, ובזמנו היתי מקבלת דיאנה(היתי במעקב והיתי עושה בדיקה בשם טסט) על מנת להסדיר את המחזור, עבר כמה זמן עד שאמרה הרופאה בזמנו שכבר הכל בסדר והפסקתי את הגלולות , כיום , לאחר זמן לא מועט, במחזור האחרון נתקפתי בכאבי תופת ממש שהקרין לגב תחתון, בטן תחתונה ובכללי..כל הגוף כאב כמעט שבוע,ועם מחזור של שבועיים ימים ללא הפסק.(0שלא נדבר על חולשה)בביקור אצל הרופאת נשים נאמר לילקחת כדור ל-10 ימים שלאחר 10 ימים מסיומו אני אמורה לקבל מחזור, ולעשות ולטרסאונד לפי פענוח הבדיקה אמרה הבחורה שם שאין שום דבר חריג לא בגודל ולא שום דבר, הרופאה שעדיין לא ראתה תתוצאה (היא בחופשה). עד לסוף החודש. עבר כמעט חודש..ועדיין לא קבלתי לא את המחזור לאחר הכדורים ולא את המחזור הרגיל שהיה אמור להגיע לפי שבוע בערך.. האם זה מצב מדאיג?? אני דיי בלחץ מהרעיון שלחוות עוד מחזור נורא כמו הקודם. הרופאה אמרה שזה אנדומטריוזיס אבל לא קבלתי שום הסבר, למה זה נחת עלי עכשו? האם זה משהו שהולך להיות כל מחזור? אודה לעיצה והכוונה בהקדם!

דנה שלום רב, על מנת לאבחן אנדומטריוזיס צריך בדיקה מלאה ומומלץ במרפאת אנדומטריוזיס. לאחר אבחנה ניתן להתאים טיפול שיעזור ויטפל בכאבים. אין מקום לדאגה אלא לבדיקה וטיפול מתוך ביטחון שניתן לעזור לך. המלצתי שתפני לבדיקה מסודרת. את מוזמנת לפנות למרפאת אנדומטריוזיס בביח מאיר או ישירות אלי ואשמח לעזור לך. בברכה דר שינמן

30/06/2012 | 23:58 | מאת: דנה

שלום וברכה, ראשית, תודה רבה על התשובה. שנית, האם ניתן להגיע דרך השתתפות הקופ"ח? ז"א איך זה הולך? זה נקרא רופא מקוצעי/פרטי?.. ג. הרופאת נשים אבחנה זאת כאנדומטרייוזיס..האם ניתן להבדק לא במצב של כאב/מחזור ? תודה .

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים