חשד לאנדומיטריוזיס בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

22/06/2012 | 23:38 | מאת: יעל

שלום, הועלה חשד אצלי לאנדומיטריוזיס בשלפוחית השתן. הכאבים בבטן התחתונה שלי מאוד הוחרפו ולאחרונה החלו מתלווים אליהם גם כאבי פרקים. מהי הדרך המהירה ביותר כדי לברר האם אכן זה מה שיש לי ?

יעל שלום רב, בכדי לאבחן חשד לאנדומטריוזיס יש צורך בבדיקה מלאה אצל מומחה לאנדומטריוזיס. בהמשך במידה ועולה החשד ישנם בדיקות שונות שיכולות לאשר מעורבות אנדומטריוזיס. המלצתי שתפני לבדיקה מסודרת. את מוזמנת לפנות למרפאת אנדומטריוזיס בביח מאיר או אלי ישירות ואשמח לעזור לך. בברכה דר רון שינמן 054-8119887

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים