כאבים שבוע לפני הווסת

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

05/04/2012 | 21:40 | מאת: רינת

האם באנדומטריוזיס ייתכן מצב של כאבים באגן, דומים לכאבים של ווסת אך שבוע לפני הווסת? (כשמדובר לא בכאבים בלתי נסבלים אבל "מיחושים" שמזכירים כאבי ווסת)

רינת שלום רב, אנדומטריוזיס מתבטא באופן קלאסי בזמן הווסת אך יתכנו כאבים גם סביב הווסת ואף שבוע לפני. כאבים לפני הווסת יכולים להתאים גם לתסמונת קדם וסתית ובכדי להבדיל צריך לבדוק אותך. את מוזמנת לפנות להערכה בכדי לאבחן את בעייתך. אבחון מוקדם משפר את יכולת הטיפול. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים